Skip to main content

Producten

Pijnverlichters

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over TENS-apparaten voor pijnverlichting, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON TENS-apparaten te ontdekken voor pijnverlichting.

Alles weergeven

Populaire producten

Pijnverlichters

E3 Intense White

OMRON E3 Intense is een medicijnvrije pijnverlichter, met 6 vooraf ingestelde programma's, voor rug, schouders, gewrichten en spieren.

Waarom zou ik een TENS-apparaat gebruiken?

Een TENS-apparaat maakt gebruik van klinisch bewezen TENS-technologie.

Een TENS-apparaat verlicht pijn in de rug, schouders, gewrichten en spieren

Drug-free pain relief

In the Spotlight

Wat is een TENS-apparaat?

Een TENS-apparaat (of zenuwstimulator) is een draagbare elektrische stroomstootgenerator die is verbonden met elektroden die op je huid worden aangebracht.

Een TENS-apparaat werkt door kleine elektrische stroomstootjes te geven om zenuw-, spier- of gewrichtspijn te bestrijden, zodat je op elk gewenst moment pijn kunt verlichten.

TENS-apparaten bieden je een niet-invasieve, medicijnloze manier van pijnverlichting. Ze kunnen maximaal drie keer per dag worden gebruikt, voor maximaal 30 minuten per keer, en bieden vooraf ingestelde programma's voor specifieke lichaamsdelen evenals volledig aanpasbare behandelingen voor je individuele behoeften.

3 eenvoudige stappen

Hieronder wordt in drie eenvoudige stappen uitgelegd hoe je TENS-apparaten gebruikt: Breng de pads 2,5 cm uit elkaar op een droge, schone huid aan. Zet vervolgens je OMRON TENS-apparaat aan en druk op de knop Set/Start om je selectie te maken. Selecteer tot slot het gewenste intensiteitsniveau. Begin met een lage intensiteit en verhoog het niveau totdat je voelt dat het effect begint te krijgen en toch nog comfortabel aanvoelt.

Selecteer maximaal 2 producten.