Skip to main content

Over OMRON Healthcare

Zonder enig compromis op gezondere levens

Bij OMRON Healthcare beloven we de gevolgen van je gezondheidsproblemen zo klein mogelijk te maken en je in staat te stellen een meer bevredigend en actief leven te leiden met de producten die wij bieden.

Onze missie

Mensen overal ter wereld helpen een gezond en comfortabel leven te leiden.

De missie van OMRON Healthcare bestaat erin mensen overal ter wereld te helpen een gezond en comfortabel leven te leiden. Hoe realiseren wij deze missie? Wij willen een omgeving creëren waarin we de huidige medische impact van bepaalde aandoeningen op het dagelijks leven zoveel mogelijk beperken om zo een betere levenskwaliteit te bieden. Deze missie vertaalt zich in al onze acties en producten, die er elk toe bijdragen om mensen over de hele wereld een beter leven te bieden.

Onze visie

Zonder enig compromis op gezondere levens.

Het is onze visie om alles in het werk te stellen om de impact van gezondheidsproblemen zoveel mogelijk te beperken. Zo helpen we patiënten meer uit het leven te halen, omdat het niet volledig wordt beheerst door hun aandoening. We willen dat ze minder compromissen hoeven te sluiten op wat zij in het leven willen bereiken dankzij de producten en innovatieve oplossingen van OMRON Healthcare. De kern van onze visie is verwoord in onze ‘belofte’. Deze belofte vertaalt onze visie in concrete acties en omvat onze verbintenis tegenover onze mensen en de wereld: “We streven ernaar de impact van gezondheidsproblemen op het leven zoveel mogelijk te beperken. We streven voortdurend naar een betere levenskwaliteit. Want als het aankomt op een beter leven, sluiten wij geen compromissen.”

Merkbelofte

Bij OMRON Healthcare beloven we de impact van uw gezondheidsproblemen zoveel mogelijk te beperken zodat u een rijker en actiever leven kunt leiden dankzij onze producten.

We zullen producten blijven ontwikkelen om u te helpen een voller en rijker leven te leiden zonder enige compromissen.

Respect voor de mensenrechten

Streven naar het creëren en bevorderen van bewustwording rond mensenrechten op de werkplek.

De richtlijnen van de OMRON-Groep inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen omvatten bepalingen rond respect voor mensenrechten.

Daarnaast hanteert de OMRON-Groep de beginselen van de verklaring van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) over fundamentele beginselen en rechten op het werk.
OMRON Group Slavery and Human Trafficking Statement for FY2020 (English only)
Meer informatie

Over OMRON Healthcare

Als wereldleider op het vlak van innovatieve en klinisch bewezen medische apparatuur voor gezondheidsmonitoring en behandeling zet OMRON Healthcare zich in om mensen een voller en rijker leven te bieden zonder enige compromissen.

OMRON Healthcare is wereldwijd marktleider in elektronische bloeddrukmeters, met meer dan 300 miljoen verkochte exemplaren, en vernevelaars voor de behandeling van luchtwegaandoeningen. De andere belangrijke productcategorieën van het bedrijf zijn pijnverlichters, elektronische thermometers en weegschalen voor lichaamsanalyse. Al tientallen jaren helpen de producten van OMRON medische aandoeningen te voorkomen, te behandelen en onder controle te houden, zowel thuis als in klinische omgevingen, in meer dan 110 landen wereldwijd.

Het hoofdkantoor van de OMRON Healthcare-Groep is gevestigd in Kyoto (Japan). OMRON Healthcare Europe B.V. is de Healthcare-afdeling voor Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika en verleent diensten aan klanten in meer dan 74 landen.

Hoofdkantoor: Hoofddorp, Nederland (sinds 1998)

President en CEO: Dhr. David Menko

Productielocaties: Matsusaka Mie, Japan; Dalian, China; Binh Duong, Vietnam

Onderzoek- en ontwikkelingslocaties: Kyoto, Japan; Dalian, China

Eigen verkooporganisaties: Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk

_______________________________________

OMRON Healthcare Europe B.V.
Wegalaan 73, 2132 JD Hoofddorp, Nederland

Bedrijfsregistratienummer: 342.10306
Btw-identificatienummer: NL813286281B01

Selecteer maximaal 2 producten.