Skip to main content

Producten

Vernevelaars en Wheeze Detectors

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over vernevelaars voor thuisgebruik, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON draagbare en compressorvernevelaars te ontdekken voor ademhalingstherapie.

Bekijk alle producten

Populaire producten

Populaire producten
Vernevelaars en Wheeze Detector

WheezeScan

WheezeScan is ontworpen om ouders te helpen bij het detecteren van piepende ademhaling bij kinderen met astmasymptomen.

Producten per behandeling

Waarom zou ik een vernevelaar gebruiken?

Een vernevelaar zorgt voor een efficiënte behandeling van luchtwegaandoeningen.

Een vernevelaar helpt luchtwegklachten te verlichten.

Een vernevelaar kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden.

In de spotlight

Wat is een vernevelaar?

Ontdek manieren om een bevredigender leven te leiden, met een gezonder hart en ademhalingsstelsel, en zoek advies over pijnbestrijding en een actieve levensstijl.

Vernevelaars zijn apparaten die je helpen gemakkelijk adem te halen.

Ze worden gebruikt om aandoeningen van het bovenste, middelste en onderste ademhalingskanaal te behandelen. Wanneer je een vernevelaar kiest, moet je rekening houden met de leeftijd van de gebruiker, de grootte van de deeltjes en de intensiteit van het gebruik.

Wat doet een vernevelaar voor je?

Vernevelaars kunnen worden gebruikt met voorgeschreven medicijnen om je luchtwegen te openen, of met een zoutoplossing om je neus schoon te houden en te voorkomen dat milde symptomen veranderen in een ernstige longaandoening.

Er zijn verschillende soorten vernevelaars:

Met sproeikop (genereert samengeperste lucht met piepkleine deeltjes), Ultrasoon (genereert kleine deeltjes door trillingen met een hoge frequentie) en Membraan (genereert een aerosol van kleine druppeltjes).

OMRON heeft het juiste apparaat voor jou.

Dankzij het brede scala aan vernevelaars van OMRON kun je de juiste voor jouw behoeften kiezen. Of je nu een vernevelaar voor thuisgebruik of onderweg wilt, een vernevelaar met sproeikop, membraanvernevelaar of ultrasone vernevelaar, wij hebben het juiste apparaat voor jou.

Selecteer maximaal 2 producten.