Skip to main content

Producten

Digitale weegschalen

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over digitale of elektronische weegschalen, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON digitale weegschalen te ontdekken voor controle van gewicht en lichaamscompositie.

Bekijk alle producten

Meest populaire producten

Digital Scales

VIVA

OMRON VIVA is een medisch apparaat met klinisch gevalideerde nauwkeurigheid van belangrijke parameters waarmee u een beter beeld krijgt van de gezondheid van uw hart.

Uitgelichte producten

Bekijk alle producten

Waarom zou ik een weegschaal en lichaamscompositiemeter gebruiken?

Een weegschaal en lichaamscompositiemeter helpen u uw gezondheids- en fitnessdoelstellingen te realiseren.

Een weegschaal en lichaamscompositiemeter helpen u uw gewicht nauwkeurig onder controle te houden.

Een weegschaal en lichaamscompositiemeter geven een completer beeld van de samenstelling van uw lichaam.

In de schijnwerpers

Wat is een lichaamscompositiemeter?

Lichaamscompositiemeters, ook wel bekend als lichaamscompositieweegschalen, zijn apparaten die je kunnen helpen een compleet beeld van je lichaamscompositie te krijgen, waaronder lichaamsvet, visceraal vet en BMI. Ze worden gebruikt om je dieet- en gezondheidsvoortgang elke dag bij te houden en kunnen je helpen toekomstige ziekten te voorkomen als je je levensstijl op tijd verandert.

Sommige van de meters bieden meerdere gebruikersprofielen, zodat ze kunnen detecteren welke gebruiker de meting doet. Een lichaamscompositiemeter gebruiken is eenvoudig: Gewoon erop gaan staan en het apparaat je gewicht en lichaamscompositie laten meten. Het is zeer raadzaam de meting 's ochtends vóór het sporten, eten, drinken of douchen te doen, zodat je een routine hebt en je voortgang nauwkeurig kunt bijhouden.

Hoe meet een weegschaal lichaamsvet?

Lichaamscompositieweegschalen zijn gebaseerd op het BIA-principe (Bio Impedance Analysis, oftewel bio impedantie-analyse), waarbij een zwakke elektrische stroom door het lichaam wordt gestuurd. Deze stroom is niet voelbaar voor een persoon, dus je voelt niet wanneer het gebeurt. Sommige van deze weegschalen kunnen verbinding maken met de OMRON connect-app, zodat je de metingen op je telefoon kunt ontvangen en je resultaten over een langere periode kunt bekijken.

Selecteer maximaal 2 producten.