Skip to main content

Producten

Thermometers

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over elektronische thermometers, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON digitale thermometers te ontdekken voor temperatuurcontrole.

Alles weergeven

Meest populaire producten

Thermometers

Gentle Temp 720

De contactloze thermometer van OMRON is een supersnelle, nauwkeurige infrarood thermometer met bepaalde functies waarmee de temperatuur van uw baby constant kan worden opgevolgd zonder al te veel rompslomp.

Waarom zou ik een thermometer gebruiken?

Een thermometer geeft uw lichaamstemperatuur aan.

Een thermometer meet snel en gemakkelijk.

Een thermometer kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden.

In de schijnwerpers

Wat is een thermometer?

Een thermometer is een medisch instrument om je kerntemperatuur op te nemen, d.w.z. de temperatuur van je hart, hersenen en andere organen. OMRON biedt een scala aan nauwkeurige en betrouwbare oor-, infrarood- (contactloze) en staafthermometers.

Oorthermometers zijn zeer nauwkeurig, omdat ze de infrarode warmte kunnen detecteren die het middenoor afgeeft, zodat je nauwkeurige resultaten krijgt. Ze moeten worden gebruikt met het hoesje eromheen, maar als dat vies wordt, kun je het schoonmaken met een katoenen alcoholdoekje.

Infraroodthermometers zijn een geweldige optie voor een snelle, contactloze meting wilt.

Hoe gebruik ik een OMRON voorhoofdthermometer?

Voorhoofdthermometers geven je binnen slechts één seconde nauwkeurige resultaten en kunnen de temperatuur van oppervlakken meten, evenals van drinkflessen zoals een melkfles voor je baby. Hoe gebruik ik een OMRON voorhoofdthermometer? Plaats de thermometer gewoon 1 tot 3 cm van het lichaamsdeel of voorwerp waarvan je de temperatuur wilt meten, en druk op de knop Start. Het resultaat verschijnt automatisch op het scherm.

Selecteer maximaal 2 producten.