Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Compatibel met de app Omron connect

Eco Temp Intelli IT

MC-280B

Thermometer

 • 3 jaar garantie
  3 jaar garantie
Digitale thermometer

De Eco Temp Intelli IT is een slimme digitale thermometer die je helpt je lichaamstemperatuur nauwkeurig bij te houden. Gebruik de Eco Temp Intelli IT om je temperatuur te controleren vanaf het moment waarop je de eerste verandering in lichaamstemperatuur opmerkt, en sla elke meetwaarde op je smartphone op met behulp van de app OMRON connect. Elke meetwaarde helpt om de evolutie van je koorts of ziekte te volgen, en met de app OMRON connect kun je deze informatie gemakkelijk met je arts delen.

 • 3 jaar garantie
  3 jaar garantie

Productvoordelen

Functies

 • Digitale thermometer voor het meten van de lichaamstemperatuur
 • Meting in de mond en onder de oksel
 • Meting in Celsius en Fahrenheit
 • Meting van 40 seconden
 • Zoemer die de meettijd aangeeft
 • Doorsturen van meetwaarden naar de app OMRON connect door middel van geluidsgolftechnologie
 • Bewaart de vorige meting
 • Meetresultaten worden weergegeven met een lampje (groene LED) en geluid

Specificaties

Geheugen
Laatste meting
Type meting
Oraal, oksel
Selectie °C / °F
Ja
Pieper
Ja
Verwisselbare batterij
Ja
Inclusief opbergetui
Ja
Meting van
40 seconden
Grote temperatuurweergave
Ja °C 3-cijferig en °F 4-cijferig
Verbonden
Ja
Compatibel mobiele app
Compatibel met de app Omron connect
Gewicht (kg)
0,01
Item afmetingen (mm)
136.8 x 20.1 x 12.8

Inhoud van de verpakking

 • Hoofdunit
 • CR1220 lithium knoopcelbatterij (inbegrepen)
 • opbergkoker
 • handleiding

Compatibiliteit

Klik hier voor een lijst met smartphones die zijn getest met OMRON connect.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Apparatuurondersteuning

Contact met ons opnemen

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Het is noodzakelijk om bij iedere meting een nieuw hoesje te gebruiken om een nauwkeurige meting te waarborgen. Gebruik de thermometer nooit zonder hoesje; de lens kan vervuild raken, hetgeen de meting kan beïnvloeden. Het gebruik van thermometerhoesjes is absoluut nodig om vervuiling van de les te voorkomen, omdat vingerafdrukken, oorsmeer en ander vuil de nauwkeurigheid van de thermometer ernstig belemmeren. Als de lens van de sonde toch vuil is geworden kan deze voozichtig worden gereinigd met een schoon katoenen doekje met alcohol. Gebruik GEEN papieren handdoekje, tissue o.i.d. De lens kan beschadigd raken door de vezels van het papier. Laat de lens 45 minuten drogen voordat u een nieuwe hoesje plaatst.Plaats altijd de beschermdop wanneer u de thermometer niet gebruikt.

Rectaal:
De meest betrouwbare manier om de kerntemperatuur te meten is een rectale meting. Dit is een accurate meting en de kans op foutmetingen is gering. Het normale temperatuurbereik loopt van 36,2°C tot 37,7°C.

Oor:
Ook de meting in het oor is een zeer betrouwbare wijze om de kerntemperatuur van het lichaam te bepalen. Hierbij wordt een thermometer gebruikt die de infrarood- straling die door het trommelvlies (Tympanum) wordt afgegeven kan registreren.Dit is een betrouwbare meting met een kleine kans op fouten in de meetresultaten. Het normale bereik is 35,5°C - 37,5°C.

Mond:
Er zijn twee manieren om de temperatuur in de mond te meten. In de wang (""buccaal"") of onder de tong (""sublinguaal""). Deze metingen geven een temperatuur die ca 0,3°C tot 0,8°C lager is dan een rectale meting, waarbij meting onder de tong te verkiezen is boven meting in de wang.

Oksel:
Als er in klinieken lichaamstemperatuur wordt gemeten aan de huid is dat onder de oksel of in de lies. Daarbij wordt de arm of het been tegen het lichaam gedrukt om de invloed van de omgevingstemperatuur te verminderen. Dit heeft maar een beperkt resultaat, en verder heeft deze methode het nadeel dat zij lang duurt. Bij volwassenen is meting onder de oksel 0,5°C tot wel 1,5°C lager dan de rectaal gemeten temperatuur! Bij jonge kinderen is het verschil tussen meting onder de oksel en rectaal veel kleiner.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Retournering

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.