OMRON connect

Meer kennis, betere gezondheid

De OMRON connect-app verzamelt en consolideert de gegevens van je OMRON-apparaat en tracking-apps* nauwkeurig, zodat je een duidelijker beeld krijgt van je gezondheidssituatie en beter voor je hart kunt zorgen. OMRON connect is gratis; met een premium abonnement kun je extra functies en inzichten toevoegen aan je gegevens.

Wat krijg je gratis bij OMRON connect?

Al je metingen in één oogopslag

Een intuïtief, eenvoudig te gebruiken dashboard dat je gemiddelde dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse metingen weergeeft met kleurcodes, zodat je een overzicht hebt van je gegevens en je veranderingen direct herkent.


Rapporten die gedownload kunnen worden om te delen met je arts

Rapporten in PDF- en CSV-formaat die je kunt personaliseren en op ieder moment kunt downloaden om te delen met je arts.


Verbinding met Apple Health, Google Fit en Samsung Health

Synchroniseer de gegevens van je favoriete activiteit-app met OMRON connect om een volledig beeld te krijgen van je belangrijkste gezondheidsgegevens op één dashboard.


Bepaal je gezondheidsdoelen en volg je vooruitgang

Bepaal je persoonlijke doelen, zoals gewicht of bloeddruk en controleer je vooruitgang over een langere periode.


Inzicht in en uitleg over bloeddrukreferentiewaarden

Vergelijk je actuele metingen met de bloeddrukreferentiewaarden die gehanteerd worden door de European Society of Cardiology.

Begrijp je bloeddruk beter en hou controle over je gezondheid

Verbind je OMRON-apparaat met je favoriete activiteit-app voor smartphones (Apple Health, Google Fit, Samsung Health) om je bloeddruk, hartslag, vetgehalte, gewicht en activiteitsniveau vast te leggen. Het eenvoudig te gebruiken dashboard helpt je je metingen beter te begrijpen en trends te herkennen in je gegevens, zodat je je meer in controle voelt over je gezondheid.

Ontdek patronen in je gezondheidsgegevens, breng veranderingen aan in je leefstijl en controleer je vooruitgang

Bekijk je metingen en vergelijk ze met de aanbevolen bloeddrukwaarden van de European Society of Hypertension. Met het intuïtieve dashboard kun je gemakkelijk trends herkennen, vooruitgang bijhouden en gezondere gewoontes opbouwen over een langere periode.

Nauwkeurige gegevens om het gesprek met je arts te onderbouwen

Volg en bewaar de gegevens van je OMRON-apparaat en activiteit-app. Stel gepersonaliseerde rapporten samen in PDF- of CSV-formaat en deel ze, wanneer nodig, met het medisch team. Het hebben van een betrouwbaar, geïntegreerd rapport met je gegevens, zorgt voor betere gesprekken met het medisch team.

Premium lidmaatschap voor geavanceerde functies

Met de extra functies die exclusief bij het Premium-abonnement horen, kun je nog beter voor je hart zorgen. Dit omvat:●      Medicatie volgen en gepersonaliseerde herinneringen

●      Gezondheidsbeloningen – door gebruik te maken van de volgfuncties kun je punten verdienen die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen

●      Nog gedetailleerdere en beter te begrijpen inzichten in de gegevens die je verzamelt

●      Geconsolideerde diepgaande rapporten die via OMRON connect automatisch naar het medisch team en je dierbaren kunnen worden verzonden

 

GRATIS proefabonnement: de eerste maand van je Premium-abonnement is gratis en daarna betaal je slechts € 6,66 per maand voor een jaarabonnement.

Meer informatie over Premium

Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Hieronder vind je antwoorden op de vragen die het meest worden gesteld over OMRON connect.

Download de app

Bronvermelding

* Apple Health, Google Fit, Samsung Health